Azta! Tegnap elborzadtam, elképedtem és még folytathatnám a sort, hogy mi játszódott le bennem egy bizonyos cikk olvasása közben. Miszerint Mohácsi Viktória - tudjátok SZDSZ-es EP képviselőnő, már mennyi is, négy éve talán - az Mtv Szólás Szabadsága című műsorában meghívott vendég volt. Ez nem is baj, mert hát annyi minden történt most szegény testvéreinkkel, annyi baj, hogy mindenhol erről kell beszélni. Tehát beszélt is, de miket? Többek között elszörnyűlködte, hogy Tatárszentgyörgyön nem a megfelelőképp jártak el a rendőrök, és, hogy a töltényeket (nem tudom hogy mertek hozzányúlni, mikor az bizonyíték és CSI-os ismereteim szerint csak gumikesztyűben lehet hozzányúlkálni, tudjátok a nyomok miatt) is csak azért vette el a rendőr a helyi romaképviselőnőtől, mert azt kiabálta a rendőröknek, hogy pár perc és itt van Mohácsi Viktória. Erre a rendőr annyira megijedt, lehet hogy össze is szarta magát, máris elvette tőlük a töltényeket, mert tudjátok Mohácsi Viktória már majdhogynem Draskoviccsal ér fel (ja mind a kettő egyformán hülye). Szóval beszéltek erről-arról nem ez a lényeg, hanem, hogy a Cozma gyilkosság diszkóverekedés volt, és egy tyúklopással hasonlítgatja össze. Ja meg hát tudjátok miért szúrták le, mert Cozma LECIGÁNYOZTA a kulturáltan szórakozó társaság tagjait. Hát azért ez már felháborító. A riporter pedig nem szólt rá, hogy ezt azért már nem kéne...Hihetetlen! Lassan az jön, hogy Cozma csak beleszaladt a késbe, mert a Sztojka baráti társaság csak épp szalonnázni ment fel, mikor megbotlott szerencsétlen kézis és beleesett a pengébe, magával rántva Pesicet, Sesum meg a széthagyott székekbe eshetett el és biztos beverte a fejét a járdaszigetbe.

Ezt azért nem mindenki hagyta szó nélkül, a Veszprémi kézilabdacsapat elnöke írt egy levelet tisztelt Mohácsi Viktóriának, hogy ő az aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a cigány-magyar ellentét tovább fokozódjon, ha ilyen kijelentéseket tesz egy tvadásban. Erre Mohácsi kisasszony egy egysoros levelet küldött az MTI-nek, melyben bocsánatot kért, nem akarta megsérteni Cozma emlékét.

Arról nem is beszélek, hogy egyszerűen képtelen Viktória egy épkézláb mondatot kimondani, ugyanis olvastam a műsort (tehát nem videót néztem róla), és megvilágosodott előttem, hogy a hölgy egyszerűen nem tud beszélni. Egyetlenegy mondata sem volt kerek, vagy az aany vagy az állítmány hiányzott, de volt olyan is, ahol mindkettő. A cikk olvasása számomra (aki meglehetősen gyorsan olvas) is eltartott annyi ideig, mintha legalábbis Bourdieau-t olvastam volna.

Ez a nő a mi képviselŐnk az "európai hadszíntéren"? Azt hiszem nem csak Gyurcsány bácsi miatt nevetséges kis hazánk...

Itt a cikk ha valaki szeretne bonyolult, kibogozhatatlan mondatokat olvasni:

http://www.mtv.hu/magazin/cikk.php?id=309798

Szerző: szemiagi  2009.03.05. 06:46 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://feketekave.blog.hu/api/trackback/id/tr68982365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.03.05. 16:49:07

Már elég sokan lejáratnak bennünket. Az EP-ben azért eddig még többnyire normálisak dolgoztak. De majd ha Deutsch a folyósókon kergeti a lányokat, ORbán lesz a kormányfő, Szíjjártó a mitudoménmilyen miniszter, az lesz az igazi országimázs!
Mohácsi Viktóriáról már annyi negatív jelzőt elkoptattunk, hogy már nem is érdemes róla beszélni.

szemiagi 2009.03.06. 06:10:37

@nanena: Oh nem félreértesz, remélem jön egy valami az égből és az egész nyomorult politikai elit hirtelen némává, süketté és vakká válik, mert ezeket máshogy nem lehet eltüntetni a közéletből és akkor indulhat egy új boldogabb jövő!

isipapó 2009.03.11. 07:31:13

mohácsi viktória cigány politikus, a cigányokat védi,a cigány kultúrkör eszköztárával,cigány módon.mi a lópöcsöt kell ezen csodálkozni??
süti beállítások módosítása