Sziasztok bloggerek!

Első munkám ezen az oldalon, ezért kicsit meg vagyok szeppenve. Gondolkodtam, hogy mi is legyen a first ezen az oldalon és arra gondoltam egy olyan bejegyzést teszek közzé, ami már az családi weboldalamon már olvasható volt...

Arra gondoltam nem írok a veszprémi késeléssel kapcsolatban ide, mivel "már lerágott csont", szinte mindegyik híroldal napi egy cikket közöl Marian Cozma gyilkosságával kapcsolatban. Most sem ez lenne a fő témám, csak két megjegyzést fűznék hozzá: először is, vajon, ha nem egy román válogatott kézilabdást szurkálnak halálra, akkor is ilyen hírverést csap a magyar média, hogy még két hét távlatából is oldalanként minimum egy cikket olvashatunk a témában? Ha csak egy szimpla magyar mondjuk az Ivancsik (az ő gyermekének születését ünnepelték) vagy egy átlag fiatal (Jóska Pista) kerül "kés alá", akkor is ilyen haragos a média (és itt most nem a kurucinfora gondoltam), és ilyen "igyekvő" a magyar rendőrség? Már ammenyire igyekvőnek nevezhetjük, azt a tényt, hogy a 25-30 "bandatagból" jelenleg 5 van előzetesben, de ez megint egy másik kivesézhető téma lehetne. A másik gondolat az üggyel kapcsolatban, amit kedves "apukám" fogalmazott meg, hogy hol a jó istenben voltak a magyarok, amíg a külföldi csapattársaikat lemészárolták, hol voltak a MAGYAR barátok, szórakozó fiatalok, akik segítségére sitettek volna a szerb, horvát, román srácoknak? Ugyanis csak, a szintén SZERB labdás (Vilovski) volt a környéken, aki egyes hírforrások szerint ölbe, mások szerint autóval vitte kórházba Pesicset. Vagy hol voltak a fasza gárdista csávók, akik majd rendet teremtenek az országban, nem hiszem, hogy nem volt a bárban egy a gárdával közös elveket valló ember, társaság, aki segített volna. "Apukám" szerint ha mindez Szerbiában történt volna az egész enyingi banda másnapra lógott volna sorba a veszprémi belváros utcáit övező fasoron! És milyen igaza van!

Ennyit elöljáróban...A következő, ami miatt klaviatúrát ragadtam, hogy kaptam egy kedves ismerősömtől egy levelet az iwiw-en, pontosabban egy linket a kurucinfora. Ott olvashattam azt a levelet, melyben a miskolci alvilág - ami ugye szintén nem létezik, mint az enyingi, vagy más városban lévő bűnözőcsoportok - egyik hatalomátvételéről - történetesen az egyetemi Rockwell klubban, és egyéb, a tulajdonosi körhöz tartozó egységekben - számol be egy addig ott dolgozott "portás" (alvilági körökben a portázni, illetve a portás kifejezés a biztonsági szolgálat embereit takarja egy-egy szórakozóhelyen). A történet nagyon egyszerű, egyik este egy falusi cigánybanda segítségével a miskolci szórakozó egységek többségét védő csoport (G.A. és társai) betámadta a Rocky-t, annak biztonsági embereit, illetve szegény tulajdonos bácsit, hogy mostantól ők szeretnék "őrizni", pár százezer forint ellenében, a helyet. Hogy a súlyát is érezze a tartalomnak, kést kapott a nyakához főnök úr és máris nem volt kedve ellenkezni, természetesen azóta békében élnek egymás mellet, szimbiózisban.

Ez nem egyedi eset...Miskolcon és környékén több ilyen őrző-védő szervezet működik, nem beszélve azokról, akik már nem ilyen kispályások, és a fehérgalléros bűnözés útjára léptek. Persze sokmindennek a fele sem igaz.... (A kurucinfon ezen levél végén két másik olvasó is felháborodottan közli, hogy hol voltak a rendőrök az eset alatt, tudni kell, hogy G.A. volt rendőr bácsi, természetesen vannak még összeköttetései a rendőrség berkein belül. De például olyan nem nagyon volt, hogy a plázánál gyülekeztek az arabok és a cigányok, ahogy ő írta farkasszemetnéztek, és sehol nem volt egy rendőr sem. Az arabokkal bartáti viszonyban vannak ezekkel a csapatokkal. Egymás ellenségeire kéz a kézben csapnak le, bár a kommentelő nem írja, hogy ezek milyen csapatok voltak.) 

Miért ez a nagy lelkesedés ezek ellen a csoportok ellen, nem értem?! Már amióta megtörtént  a rendszerváltás nevezett csoda, azóta vannak ilyen körök Miskolcon, mindenki ismeri, látja őket nap, mint nap. Néha egy-kettőt elkapnak a rendőrök, majd kiengedik őket. Most miért lettek ilyen érdekesek ezek a csapatok? A média ontja a különböző cikkeket az enyingi bűnbandáról, minek, hiszen mindenhol vannak, szinte minden városban...van ahol több is.A kurucinfo is nyomatja ezeket a történeteket, hozzáteszem a csapatok fele - sőt - nem is cigány. Egyszerűen csak bűnöző!  

De végül is senki nem tesz semmit. Beszélni azt nagyon tud mindenki. Harsogni, hogy ez is szar, az is szar. Hogy a politikusok és a bűnözők szétlopják az országot, hogy a cigányok élősködnek, hogy nem lehet kimenni az utcára, mert félő, hogy kifosztanak, megkéselnek, erőszakolnak vagy ilyesmi...

De kérdem én, a lakosságból, ami kb 10 millió fő, hányan lehetnek ezek? Legyenek túlzóan 3 millióan, de azért ebben már mindenki benne van, a politikusoktól a börtönben ülőkig és a cigánytelepen élő nyomorultak is. 3 millióan elnyomják és rettegésben tartanak  7 millió embert????? Na erre mondjon valamit a nagytudású Magyar Gárda vagy a Kurucinfo, vagy egyéb nacionalista érzületű, gyurcsányahibásmindenért fazon!

Szerző: szemiagi  2009.03.04. 07:10 Szólj hozzá!

Címkék: bűnözés cigányok szervezett gárda

A bejegyzés trackback címe:

https://feketekave.blog.hu/api/trackback/id/tr72979307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása